Tel: +389 70 649 459
Автомобили
Автомобили

• Авто школа • Бензиски пумпи • Бои • Вукланизери • Гуми • Козметика • Лакери • Делови • Електричари

Повеќе..
Адвокати и финансии
Адвокати и финансии

• Адвокати • Авторски права • Банки • Брокерски куќи • Финанскиски услуги

Повеќе..
СЛАТКАРНИЦИ ВО СКОПЈЕ СЛАТКАРНИЦИ ВО СКОПЈЕ
ИЗРАБОТКА НА МЕБЕЛ СКОПЈЕ ИЗРАБОТКА НА МЕБЕЛ СКОПЈЕ
УГОСТИТЕЛСТВО СКОПЈЕ УГОСТИТЕЛСТВО СКОПЈЕ
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
Градежништво
Градежништво

• Абразивна индустрија • Автоматика-Енергија • Архитектура • Бои и лакови • Браварија • Висока градба

Повеќе..
Дизајн и уметност
Дизајн и уметност

• Веб дизајн • Галерии • Графички дизајн • Проф. камермани

Повеќе..
Деца
Деца

• Бебешка опрема • Градинки • Детски бутици • Забавишта • Игротеки

Повеќе..
Дом и градина
Дом и градина

• Аудио/Видео опрема • Вградлива техника • Градина • Домафони

Повеќе..
Здравје и медицина
Здравје и медицина

• Алтернативна медицина • Аптеки • Аптеки (билни) • Болници

Повеќе..
Нега и убавина
Нега и убавина

• Естетска хирургија • Козметичка опрема • Козметички салони

Повеќе..
Спорт и рекреација
Спорт и рекреација

• Аеробик • Базени • Балет • Билијар • Зумба

Повеќе..
Тговија
Тговија

• Бела техника • Бутици (облека) • Велосипеди • Книжарници • Компјутери

Повеќе..
DERRICK MAY & MACEDONIAN PHILHARMONIC ORCHESTRA
НАШАТА ЦЕЛ е да пратиме порака до светот дека Македонија е земја која од историјата до денес, преку фолклорот па се до проекти од...
Повеќе...
ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА
LUX ENTERIJERI PODGORICA LUX ENTERIJERI PODGORICA LUX ENTERIJERI PODGORICA
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
VISIT SKOPJE
VISIT SKOPJE

Welcome to Skopje, the capital of the Republic of Macedonia, a city located in the heart of the Balkan Peninsula, at the crossroad of vital communications, a city with a 2000 years old tradition.

More...
VISIT MACEDONIA
VISIT MACEDONIA

The main features Macedonia as a touristic area are the transit tourism, the especially favorable conditions for mountain winter sports, the old age villages with their own specifics, and the magnificent lakes which provide exceptional conditions for summer stationary tourism

More...
Туризам
Туризам

• Авио компании • Вили • Зимовање • Кампови

Повеќе..
Угостителство
Угостителство

• Брза храна • Дискотеки • Кафе барови • Клубови • Пабови

Повеќе..
Услужни дејности
Услужни дејности

• Агенции за недвижности • Електричари • Интернет • Кројачи

Повеќе..

НАСТАНИ
МАКЕДОНИЈА БИЗНИС е информативно рекламен портал, креиран со желба да ги обедини сите сервисни и бизнис информации од Република Македонија на едно место, а воедно да служи и за представување на Вашиот бизнис, односно за рекламирање на Вашата фирма. Преку веб презентациите во склоп на порталот МАКЕДОНИЈА БИЗНИС, секој член има можност да поседува една или повеќе уникатни веб страници, пропратени со текст, фотографии, рекламни банери, видео записи, итн...а ние ќе ви овозможиме да се најдете на првите резултати преку секој интернет пребарувач.
Контакт: 070/649-459


MАКЕДОНИЈА БИЗНИС  KOНTAKT: +389 70 649 459
Фармери
Фармери

• Овоштарство • Полјоделство • Сточарство • Лозарство

Повеќе..
ДЕЈНОСТИ
Важни телефони
Важни телефони

• ПТТ Сообраќај • Здравствени објекти • Сообраќај • Такси служби

Повеќе..
DERRICK MAY SKOPJE DERRICK MAY SKOPJE
STRUMICA OPEN FESTIVAL
НЕ ДОЗВОЛУВАЈТЕ ДА ВИ РАСКАЖУВААТ, ДОБРАТА ЗАБАВА Е ЗАГАРАНТИРАНА
Најубавата фестивалска приказна треба да се доживее!
Повеќе...
НАСТАНИ

STRUMICA OPEN FESTIVAL 2014 STRUMICA OPEN FESTIVAL 2014
SOLAR SUMMER FESTIVAL
SUN Production и GRADISTE SUMMER BEACH Club со особено задоволство Ве канат на првото издание на SOLAR SUMMER фестивалот!!!
Од 1 до 3 Август на втората и третата плажа во Градиште...
Повеќе...
НАСТАНИ

SOLAR FEST GRADISTE SOLAR FEST GRADISTE
SZIGET 2014
Sziget е еден од најголемите мултикултурни настани во Европа. Првпат се одржа во 1993 година и веќе се подготвува за 22то издание. Фестивалот привлекува околу 400 000 фанови од над 70 земји...
Повеќе...
НАСТАНИ

SZIGET FEST 2014 SZIGET FEST 2014
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
Сајтот е сеуште во фаза на изработка.
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
Сајтот е сеуште во фаза на изработка.
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
Сајтот е сеуште во фаза на изработка.
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
Сајтот е сеуште во фаза на изработка.
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
Сајтот е сеуште во фаза на изработка.
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
Сајтот е сеуште во фаза на изработка.
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
Сајтот е сеуште во фаза на изработка.
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
Сајтот е сеуште во фаза на изработка.
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
Сајтот е сеуште во фаза на изработка.
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
Сајтот е сеуште во фаза на изработка.
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
Сајтот е сеуште во фаза на изработка.
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
Сајтот е сеуште во фаза на изработка.
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
Сајтот е сеуште во фаза на изработка.
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
Сајтот е сеуште во фаза на изработка.
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
Сајтот е сеуште во фаза на изработка.
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
Сајтот е сеуште во фаза на изработка.

ГРАДСКИ ПАРК СКОПЈЕ - НАЦИОНАЛНА АРЕНА ФИЛИП II МАКЕДОНСКИ
ГРАДСКИ ПАРК СКОПЈЕ - НАЦИОНАЛНА АРЕНА ФИЛИП II МАКЕДОНСКИ

ИЗДВОЈУВАМЕ
Contact: 070/649-459
E-mail:  mkdbiznis@gmail.com
Следете не преку Facebook :)
МАКЕДОНИЈА БИЗНИС е информативно рекламен портал, креиран со желба да ги обедини сите сервисни и бизнис информации од Република Македонија на едно место, а воедно да служи и за представување на Вашиот бизнис, односно за рекламирање на Вашата фирма. Преку веб презентациите во склоп на порталот МАКЕДОНИЈА БИЗНИС, секој член има можност да поседува една или повеќе уникатни веб страници, пропратени со текст, фотографии, рекламни банери, видео записи, итн...а ние ќе ви овозможиме да се најдете на првите резултати преку секој интернет пребарувач.
© Copyright INFINITY DOOEL SKOPJE 2014 | www.makedonijabiznis.com